De behandelingen

Schoonheidssalon Bellisario

Ontspan lichaam & geest

De behandelingen

Handverzorging:

 

Luxe manicure met paraffine:

 

Bij een paraffine behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale crème die voor hydratering en elasticiteit

zorgen. Door de paraffine kan deze crème goed in de huid worden opgenomen. Voor een opmerkelijk resultaat

De behandeling stimuleert de doorbloeding en geeft daardoor een zeer gunstig effect bij:

 

 • Gewrichtsklachten zoals bij reuma en jicht (klachten verdwijnen niet maar de warmtebehandeling verlicht de pijn)
 • Extreem droge handen met pijnlijke kloven
 • Winterhanden
 • Droge handen door bijvoorbeeld weersinvloeden

 

Spa manicure:

 

Hierbij maken we gebruik van het amazone masker. Het is een masker op basis van witte klei uit het amazonerivier. Het is een exotische formule die de huid alle rijke mineralen uit de amazonewoud geeft en zowel hydrateert, regenereert als revitaliseert.

 

Voetverzorging:

 

 

Luxe pedicure met paraffine:

 

De warme parrafine stimuleert de bloedsomloop en opent de poriën zodat de speciale crème goed kan worden opgenomen in de huid. Het hoofdingrediënt Tea Tree zuivert bovendien de voeten.

Een paraffinebehandeling hydrateert, verzacht en verjongt de opperhuid en nagelriemen waardoor de huid opnieuw een gezonde uitstraling krijgt.

 

Spa pedicure:

 

Hierbij maken we gebruik van het groene klei masker. Het heeft een hydraterende en regenererende werking. Groene kleimaskers ontzwellen, kalmeren en zijn doeltreffend bij transpiratie.

 

 

Lichaamsverzorging/Wellness

 

Vermoeide benen behandeling:

 

Cryoslim, de ultieme verzorging bij spataders, vochtophoping en vermoeide, zware benen. Het volume van de aders neemt af, het vocht wordt afgedreven en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Dit resulteert in een verlichting en ontzwelling van de benen.

 

Scrub-behandeling van het volledige lichaam:

 

We gebruiken hier een lichaamspeeling met fijngemalen stukjes abrikozenpit waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de actieve bestanddelen uit de verzorgingscrème worden sneller en beter opgenomen. Deze behandeling zorgt voor een zeer zachte huid.

 

Lichaamsmassage:

 

Hierbij maken we gebruik van essentiële oliën aangepast aan het huidtype:

 • Afslankende massageolie
 • Relaxerende massageolie
 • Verstevigende massageolie
 • Breezy blossom (huidherstellend)
 • Chocolate sin

 

Slimming therapie:

 

De actieve ingrediënten van deze behandeling op basis b-van laminaria-extracten bevorderen het afslanken en verstevigen de huid. Na een behandeling in kuurvorm en met aangepaste thuisverzorging zijn de centimeters en cellulite aanzienlijk afgenomen en is de huid zichtbaar steviger.

 

Volledige modderpakking:

 

Een pakking met Dode Zeezout klei heeft een gunstige invloed op de conditie van de huid. Een vale slappe huid krijgt bij regelmatige behandeling terug een gezond uiterlijk. Een vette huid en een droge huid komen weer in balans en een gezonde huid behoudt langer zijn goede conditie. Ook kunnen Dode Zee mineralen bij eczeem, psoriasis en andere huidproblemen verlichting brengen.

 

Van de Dode Zee mineralen zijn geen bijwerkingen bekend en er ontstaat bij langdurig gebruik geen gewenning. Ook voor mensen met een 'normale' huid geven Dode Zee mineralen een optimale verzorging en bescherming. De huid wordt gladder en krijgt een jeugdiger en frisser uiterlijk.

 

 

Zoutstempelmassage:

 

De stempels worden gevuld met dode zeezout, en verwarmd. Door verschillende manipulaties van de stempels worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt, verpulverd, verspreid en gedraineerd. Het dode zeezout in de stempels zuivert, draineert en remineraliseert het lichaam. Het zorgt tegelijkertijd voor een peeling waardoor de huid zijdezacht wordt.

 

Kruidenstempelmassage:

 

Traditionele massagetechniek van Thaise oorsprong. De gedroogde kruiden worden selectief uitgekozen op basis van hun werkende krachten. Dit alles is gebundeld in onze kruidenstempels.

 

Candlemassage:

 

Een ritueel waarin 3 belangrijke SPA-elementen zijn samengebracht

… massage… aromatherapie… lichttherapie

Rijk aan essentiële oliën, voedt de huid en maakt ze zijdezacht.

 

Gelaatsstempelmassage:

 

Deze massagetechniek is gebaseerd op de digito-pressie (drukpuntmassage) en zorgt ervoor dat de belangrijke functies van onze huid in evenwicht worden gebracht. Ze is eveneens ontspannend en zéér relaxerend. Het gelaat vertoont een stralende teint en het biedt een ideale verzorging tegen veroudering! De zachtheid van de melk, met lotus en rijst, zorgt voor een coup d’éclat. Het is een symbool van witheid en pure zuiverheid.

 

Hot-stone massage:

 

Deze intense warme massage is een weldaad voor lichaam en geest. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Hierdoor worden spanningen verlicht en energie opgebouwd. De massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

 

Gelaatsverzorging:

 

Express behandeling:

 

Hierbij gaan we de onzuiverheden tot in het diepst van de poriën verzorgen. De verzorging is veilig voor om het even welk huidtype, zelfs de meest gevoelige, en zorgt onmiddellijk voor een frisse en stralende huid.

 

Hydraterende behandeling:

 

Een complete hydraterende behandeling waarbij we crème maskers en gelmaskers gebruiken voor een optimale verzorging aangepast aan het huidtype.

 

Peel-off behandeling:

 

Algemene werking van de algen

 • Reinigend (milde dieptereiniging) door de speciale minerale zouten.
 • Werkt op de doorbloeding en verstevigt.
 • Voedend en herstellend door de afgifte van mineralen, zouten en zuurstof aan de behandelde huid.
 • Ze nemen de dode huidcellen weg waardoor uw huid een mooie, heldere teint krijgt en u er stralend uitziet.

 

Collageen masker:

 

De collageen gelmaskers bevatten marinecollageen dat de huid beschermt tegen veroudering. Door de hoge stofwisselingsactiviteit werken ze zeer gemakkelijk op fibroblasten (belangrijkste cel van het bindweefsel) van de huid en bevorderen ze de regeneratie van de natuurlijke collageenvezels, waardoor fijne rimpels vervagen en nieuwe rimpels minder snel gevormd worden.

 

 

Lifting behandeling:

 

3 voordelen in één: lifting, aangename warmte en verbeterde opname van actieve ingrediënten. Het stimuleert de doorbloeding en garandeert een sterke penetratie van de onderliggende actieve ingrediënten tot in de diepste lagen van de opperhuid.

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved